Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/0/5/nielsen2u.dk/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 2015

03

Jan 2015

Category: Blog
Written by Lars J. Nielsen

 

Tid til at fordøje 2 ugers juleferie, der har budt på mange spændende oplevelser. Ikke mindst den 23. december da familien, efter rigtig mange forhindringer, endelig fik købt, skildt ad og transporteret et 1/4 match Søren Søgaard poolbord hjem til baren. Det lykkedes også at samle bordet igen med dugen intakt også efter at folk fra Søren Søgaard havde sagt, at det nærmest ikke var umuligt.

Der er allrede blevet spillet mange gode kampe på bordet. Ikke mindst nytårsaften hvor Sebastian havde inviteret et hold venner med til nytårsfesten. For os andre, der inkluderede Anne & Jacob., Jakob Spange, naboen Peter Holm osv. foregik festen i baren med en 30 l. Dark Bernard fustage og div. drinks. Alle var i festtøj og godt humør.

På mandag starter hverdagen igen, med ALT for tidlig deadline på jobbet, hjemmetræning hvor målsætningen er at smide de 5 kilo, der har koblet sig på min krop i form af fantastisk julemad, slik, øl og alt mulig andet lækkert usundt ;-)

 

Background Image

Header Color

:

Content Color

: