Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/0/5/nielsen2u.dk/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Ice Bucket Challenge

03

Sep 2014

Category: Blog
Written by Lars J. Nielsen

 

Ice Bucket Challenge er en aktivitet, hvor man hælder kold isvand over en person. Aktiviteten skal som regel skabe opmærksomhed om nervesygdommen ALS og kaldes ofte ALS Ice Bucket Challenge. (kilde: Wikipedia)

Min altid friske datter, Cecilie, fik en cool udfordring af Kyles far, Steve. Grunden til at valget faldt på Cecilie var at Steve var sikker på at Cecilie så ville vælge sin ven Kyle, der er Steve's søn. Men den fornøjelse fik Steve ikke.

Selve udfordringen gik som sagt ud på at jeg skulle hælde en spand koldt isvand udover hende. Gennemfører man ikke skal man donere penge til det website, som støtter ALS.

Cecilie tog det seriøst og købte en sæk knust is fra McDonalds, som blev lagt i en spand koldt vand. Jeg stilte mig, som aftalt, op på en skammel og hældte indholdet ned i hovedet på hende. Håndklædet var placeret i nærheden og solen var endnu ikke gået helt ned, så jeg håber, hun slipper for forkølelse. Selvom Cecilie gennemførte vil hun alligevel donere penge til ALS.

Udfordringen er givet videre og nu skal det blive spændende at se, om de nye ofre så er med på den cool

Se videoen, hvor Cecilie klarer udfordringen og sender stafetten videre.

Billedet er et screendump fra videoen -->

Background Image

Header Color

:

Content Color

: